postup tetování

technika tetování, návody na hojení atd.

postup tetování

Příspěvekod TommiRR » pon dub 27, 2009 10:32 am

Jsem amatér a chci začít tetovat..Chci se zeptat jak moc se jde jehlou pod kůži..Existuje nějaký trik..Díky
TommiRR

Re: postup tetování

Příspěvekod MilankoTR » pon dub 27, 2009 11:47 am

No zaručený trik ti asi nikto nepovie lebo to je len a len na osobe ktorá tetuje, ihla by mala isť do kože maximálne jeden a pol milimetra, pozor keď pôjdeš ihlou moc hlboko pri obrysoch môže sa stať že obrys sa ti "rozleje" pomimo, do mikrocievok...
Tu genialnu hĺbku časom chytíš aj sam... Tak veľa šťastia v začiatkoch... ;)
Minďo
MilankoTR
diskutující

Příspěvekod Lunys » pon dub 27, 2009 8:21 pm

TommiRR píše:Jsem amatér a chci začít tetovat..Chci se zeptat jak moc se jde jehlou pod kůži..Existuje nějaký trik..Díky

Nejlepší trik je vyskoušet to na sobě :lol:
http://www.Lukintattoo.cz-Nové stránky již v provozu
Lunys
diskutující

Příspěvekod GOA » čtv říj 15, 2009 7:07 pm

stím souhlasím taky jsem na sobě makal ale je to fakt záhul
GOA
přispěvatel

Příspěvekod Havran » sob říj 24, 2009 9:03 am

zdravim! jsem uplny začatečnik!!! delam prvni tattoo a rozhodl jsem se učit na sobe!!! Delam sobe na noze japon klasiku - kapr, vlny, a td.... prosim o rady!!!
Prvni problem- prvni 10- 15 min při delani kottura vše de dobre( relativne :-) strojek držim poprve!!!) a pak nejednou při stejnem postupu nemuzu dostat barvu do kuze!!! Skoušel jsem i oplachnut v kelimku s vodou jehlu i brat vice barvu ale neide to pokud tupe ne utřu končikama prstu( v rukavicich) jehlu! Pomuže to ale jen na chvilku :-) poradte co s tim???
Poradte prosim hloubku vpichu jehly v kuži při linkach, stinovani, a zabarvovani!
Už tet vidim že skoro všechno budu muset probit znovu!!! skusil jsem na treti den zabarvovat( prvni dva dni jsem delal kontur - z nezvyku to šlo hrozne pomalu) ale desne to bolelo a krvacelo ve snaze dostat tam barbu jsem jen rozmlatil kuži a dostal neravnomnerny a hnusny pokras :-(
udelal sem si pauzu at se to vše zahoji pak uvidim so na kuže zustane a budu pokračovat! chcy se naučit tetovat a v budoucnu i pracovat jako tater proto to nehodlam vzdat a odhodlan načatou pracy dodelat sam ale velmi by Vam byl vdečen za jaki koliv rady !
Diky Všem! S pozdravem Pavel Larionov.
Tady je ten muj začatek. http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/2/2711 ... 18a582.jpg
Havran
přispěvatel

Příspěvekod Lunys » sob říj 24, 2009 12:24 pm

Nazdar,uvědom si,že učenej z nebe nespadl,nemůžeš ale chtít aby jsi byl hned profík pokud držíš strojek poprvé v ruce,je to běh na dlouhou velmi dlouhou trať a musíš na sobě ještě hodně pracovat,jsi na úplným začátku a jako první má rada je pořádně si to tu pročti jelikož je tu spousty užitečných rad,které ti pomůžou jak s nastavením strojku tak i s technikou barvení,stínování a tvorbou linek,také zjistíš,že nastavení strojku je jen malá část toho abys dosáhl kvalitně provedeného tetování,zbytek musí být v tobě,proto na sobě neustále makej a kresli a kresli,tím získáš další skušenosti,které využiješ při stínování a pod.Během toho všeho se setkáš z dalšími problémi,které se tu už většinou řešili.
Docela jsi mě potěšil,že ses rozhodl pracovat a učit se na vlastním těle,je sposty lidí co se do toho pouští a učí se na klientech,kteří jsou stoho výsletku přinejmenším otřeseni,taky jsem se učil na sobě a stále na sobě zkouším barvy,jehli,techniku atd.to už je ale úděl všeho.
Samozřejmě je výhoda mít talent ale s tím se málokdo narodí :lol:
Přeju hodně štěstí ať se ti daří 8-)
http://www.Lukintattoo.cz-Nové stránky již v provozu
Lunys
diskutující

Příspěvekod Havran » sob říj 24, 2009 4:01 pm

Lunys dik za rady!!! Jo zdraveho rozumu mi stačilo na to aby prvni pokusy provadel na sobe a ne na zakaznikach aby taky v budoucnu nejake byli :-) !!! Forum je skvely se spoustou informace dik za nej moderaterum a uživatelum za dobre tema a komettaře!!! Ješte že jsem si naučil trochu česky( jsem russ coš vysvetluje muj přišerny pravopis :-) ) Kreslim rad od detstvi! nestudoval jsem umneleckou školu ale bavi mne to!!! Pochopitelne je co v kresleni zlepšovat ale myslim že mi to celkem de :-) Tady par ukazel http://havranxxx.rajce.idnes.cz/me_maluvky_-/#album
Havran
přispěvatel

Příspěvekod magytka » ned říj 25, 2009 1:08 pm

Ahoj, myslim žes toho kapra zvládl docela dobře na poprvé a ještě na sobě :-) kreslení ti jde a to je to nejdůležitější podle mě, takže bojuj! Hodně štěstí ;-)
magytka
přispěvatel

Příspěvekod raadulaa » stř led 13, 2010 9:11 pm

ahoj, prosím o pomoc, začínám tetovat, a mám problém s tím, že když začnu, tak mi vytíká na kuži moc barvy, sotva se kůže dotknu, tak už ani nevidím linku :( zkouším teda na vepřové kůži. Můžete mi poradit jak to udělat aby tak moc netekla? Udělám 2-3 cm linku a musím namáčet.. Jehlu mám zároveň se špičkou, a tak 1,5 mm hloubku. Díky moc za radu
raadulaa
kolemjdoucí

Příspěvekod Havran » stř úno 03, 2010 5:30 pm

Zdravim Včera jsemse po dlouhe dobe vratil ke sve noze :-) Asi čtyři hodiny jsem delal jen rybu brrrrrrrr hruza pořad mam potiže s dostanim barby do kuže :-( neihuř de žluta! Až po ukončeni mi napadlo jestli nemam moc hustou barvu ? Použivam Kuro Sumi barevny set a mam dojem ze se nabrana barva při prace špatne stejka po jehlach! Neporadite jestli se barvy od Kuro Sumi nemaise neidřiv naředit???
http://havranxxx.rajce.idnes.cz/Desktop/#P1000955.JPG tohle mi vyšlo je to moje prvni tetovani a třeti etapa :-) Delam na sobe :-)
Havran
přispěvatel

Další

Zpět na Postupy a návody