Poskládání strojku

vybavení studia, strojky, jehly a další hardware

Poskládání strojku

Příspěvekod barxun » stř bře 03, 2010 9:17 am

Čus,
chtěl bych se zeptat nějakého odborníka z oboru, jestli se dá poskládat strojek, když mám rám z čínského šuntu a nakoupil bych si tady na tattoo.cz eshopu cévky, planžety, kladívka a všechno krom rámu. Dále bych se chtěl poptat na sílu cévek- kdybych koupil 10 vrstvé od Lauro Paolini, můžu je použít i na linování i na stínování?
Nebo nebylo by lepší koupit rotačák? Přiznám se, že jsem začátečník a zkoušel jsem to na sobe (tedy předtím samozřejmě na grepech a vepřové kůži :-) a rotačákem mi šlo i linování i výplň,ale pak jsem koupil přes net "normální" strojek (s kterým jsem to také nejdřív zkoušel na vepři) a mám úlpně rozjebanou ruku :? ono ten strojek bud jel úplně silně nebo když jsem ho zpomalil tak to kůže zastavila.
Tak se ptám jestli by se to nedalo vyřešit tou výměnou součástek....samozřejmě vím, že to bude trvat než se naučím strojek nastavit, jen bych měl rád všechno v pořádku....a na strojek za 6 - 10 000 nemám.

PS: Předem se omlouvám jestli je to už tady na fóru řešený, ale já to takhle konkrétně nenašel :)
barxun
kolemjdoucí

Re: Poskládání strojku

Příspěvekod Robin » sob bře 06, 2010 12:58 pm

pro zacatecnika je asi lepsi rotacni. ale zase jak se jednou naucis na rotacni tak se hure prechazi na klasicky. ale rotacni neni zadna nevyhoda, Milosch s nim dela skvele veci.
jinak co se prvni casti dotazu tyce tak poskladat to samozrejme jde pokud je ten ram dobre udelany (rozmery apod)
power EMS200, liner: Lauro Paolini Leonardo 125hz/duty 59%, shader: CTF Brass Stars 105hz/duty 45%, hard colourer: Soba Rusto 87hz duty 42%, soft colourer: Dragon 96hz/duty 43%, Noname Damascus 107hz/duty 56%, ...a další.
Robin
certifikovaný tatér

Re: Poskládání strojku

Příspěvekod barxun » stř bře 10, 2010 11:23 am

Tož to asi radějc vsadím na ten rotary :-P
Zatim díky za odpověď
barxun
kolemjdoucí

Zpět na Hardware