Odrůstání piercingu

vše o piercingu, pro co není rubrika

Odrůstání piercingu

Příspěvekod furiouscarrot » úte pro 29, 2009 9:25 pm

Ahoj,

chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s odrůstáním piercingu. Již dva roky mám piercing v pupíku, a čím dál tím víc se mi zdá že propíchnuté kůže je méně než bylo na počátku. Skrz tenkou kůži je už vidět i kov... bojím se už vyměňovat za těžší kousky...

Otázka zní, může odrůst úplně? A co se potom stane? Utrhne se jednoho dne se zbytkem kůže? A pokud ano, zahojí se místo natolik, aby bylo možno si ho dát propíchnout podruhé?

Předem děkuji za všechny odpovědi.
Jana
furiouscarrot

Re: Odrůstání piercingu

Příspěvekod Markéta » pon úno 08, 2010 12:57 pm

Ahoj,
U pupíku se to stává docela často, že šperk vyrustá.Vyrůstání šperku se ovlivní jen tím, že se piercing píchne do určité hloubky a na určitou délku šperku ( ideální délka šperku je 10 mm )
Ano šperk může postupem času vyrůst úplně.Nejlepší je šperk vytáhnout a nechat vpich zarůst, aby nedošlo k úplnému vytržení šperku.
Většinou vpich zaroste, ale třeba i po delší době.Někdy se stane pokud je vpich starší tak po vytažení se vpich úplně nestáhne.V těchto případech, ale není problém jak zahojený vpich, nebo i strarý vpich přepíchnout.V praxi už jsem přepichovala hodně těchto pupíku a zatím bez problému jsou zahojené.
Markéta
certifikovaný piercer

Zpět na Obecná diskuze