Zdravím všechny. Mám takový závažný problém a neumím ho už nijak vyřešit. Když tetuju, tak po 10 min mi začne slábnou strojek, zkoušel jsem už různá nastavení atd...ale zatím jsem na to nepřišel. Myslel jsem že to dělá strojek, že při zahřátí začne něčím slábnout, bohužel jsem zjístil že to dělají i dva další. Strojky mají nové cívky, takže tohle jsem vyloučil.
Strojky jsou seřízeny takto: Barvič - 95Hz, 45 duty, při 7V.
Shader - 105Hz, 51 duty, Při 7,5V
Liner - 130 HZ, 55 duty, při 7,5V
takže teď ten problém, po chvíli začne všem strojkům cca po 10 min padat duty, a všem spadne až na 30, někdy i 25. Rychlost a volty jsou pořád správné, někdy trochu rychlost spadne ale pouze o pár HZ, ale podle zvuku, jde slišet že strojek slábne a už netetuje jak ze začátku. Zkoušel jsem měnit clicoard, kabeláž, kontakty, šrouby, podložky...vše..pořád stejný problém. Strojky jsou celkem nové, takže si myslím, že jimi to nebude. Navic to děljí všechny 3. A zdroj je starý cca Půl roku. A byl jsem u Robina na seřízení a u něho na zdroji to taky dělalo, takže zdroj bych taky vyloučil...ale je to tak 50 na 50 jestli je to zdrojem. Bohužel neznám v okolí nikoho kdo má podobný zdroj na kterém bych to vyzkoušel.
Jestli se někdo setkal s podobným problémem, prosím napište! Díky.